KAWAI digipiano CN-39


CN39 yhdistää luokkansa tasokkaimman Responsive Hammer III kosketinkoneiston sekä SK-EX, SK-5 ja EX konserttiflyygelien äänen Onkyon voimalliseen Onkyon neljän kaiuttimen äänentoistoon, käteviin USB audio-ominaisuuksiin, Bluetooth-yhdistettävyyteen sekä laajaan soundivalikoimaan. Lopputuloksena on aivan erinomaiset toiminnot uskomattomaan hintaan.

  • Hintaluokkansa paras Responsive Hammer III kosketinkoneisto
  • Norsunluuta muistuttava Ivory Touch -koskettimiston pinta, kolmen sensorin järjestelmä, uloslöysäys, vastapainot
  • Huippuunsa kehitetty 88 koskettimelle sämplätty Progressive Harmonic Imaging -ääni
  • Shigeru Kawai SK-EX & Kawai EX -konserttiflyygeleistä taltioidut pianoäänet
  • Onkyon valmistama tehokas neljän kaiuttimen äänentoisto
  • Integroitu langaton Bluetooth MIDI ja audio
  • MP3/WAV/SMF toisto, tallennus ja päällekkäisäänitys USB-muistilaitteelle
  • Soittimen muistiin talletettu klassisia etydejä ja oppimateriaalia
  • Spatial Headphone Sound -tekniikka parantaa tilantuntua kuulokkeilla soitettaessa
  • Tyylikäs kabinetti, kätevä käyttöpaneeli, OLED-näyttö

 

Koe musiikki, yhdessä

Kawain tuoreimman CN-sarjan digitaalipianot toimittavat realisisen, täysikokoisen koskettimiston, kauniin flyygelinäänen sekä kuulokeliitännät, jotka mahdollistavat hiljaisen harjoittelun mihin vuorokauden aikaan tahansa. Nämä edulliset instrumentit tarjovat runsaasti inspiroivia ominaisuuksia, jotka soveltuvat koko perheelle. Puoleensa vetävä muotoilu täydentää huoneen kuin huoneen sisustuksen! Kawain uusi CN-sarja on tarkoitettu nautittavaksi yhdessä koko perheen kanssa!

 

Responsive Hammer III kosketinkoneisto - kuin flyygelissä!

CN39:n uskomaton Responsive Hammer III kosketinkoneisto toisintaa akustisen flyygelin koskettimen tuntuman vasaran realistisella liikeradalla ja tukevalla, jousettomalla systeemillä, mikä takaa sujuvan ja luonnollisen soittokokemuksen. Soittimen kolmen sensorin kosketinjärjestelmän ansiosta responssi ja tarkkuus ovat omaa luokkaansa. Soittimen rakenteelliset parannukset takaavat vastaavasti sen, että koskettimien liikerata on täsmällinen ja ylimääräisten äänien määrä on minimissään.

Koskettimiston painotus on työstetty vastaamaan aitoa flyygelin vastaavaa, eli matalemman pään koskettimet ovat raskaampia ja ylä-äänten vastaavasti kevyempiä. Uloslöysäys-toiminto tuntuu kuin pieneltä nykäykseltä koskettimen liikeradan puolivälin tietämissä. Uloslöysäys mahdollistaa nuotin nopeamman repetition, kuten aidossa flyygelissä. Responsive Hammer III -kosketinkoneistossa on myös jokaisella valkoisella ja mustalla koskettimella vastapainot, jotka takaavat mahdollisimman hyvän tuntuman soitettaessa myös voimakkaasti.

Kawai CN39:n Responsive Hammer III järjestelmässä koskettimen liikerataa tarkkaillaan kolmen sensorin avulla. Tämä takaa entistä aidomman soittotuntuman. Lisätty kolmas sensori parantaa responssia soitettaessa samaa kosketinta toistuvasti ja toimii perinteisiä kahta sensoria hyödyntäviä soittimia paremmin ja tarkemmin. Lisäksi Kawain teknologia monitoroi myös koskettimen nousunopeutta, mikä vaikuttaa nuotin sammumisäänen karaktääriin. Tämä luo aiempaa laajemman ilmaisuvoiman staccaton ja legaton väliin.

 

Ivory Touch -koskettimen pintamateriaali

Yksi CN39:n tuntuman salaisuuksista on norsunluuta jäljittelevä, sormenpäiden kosteutta ja rasvaa absorboiva Ivory Touch -materiaali, jonka pinta on sileä, mutta ei sormien alla liukas. Koskettimisto on kuitenkin helppo pitää puhtaana käyttäen vain kosteaa liinaa.

 

Konserttiflyygelin sointi

Shigeru Kawai -konserttiflyygelit edustavat maailman terävintä huippuluokkaa. Kawai CN39:ään on taltioitu pianosoundi kahdesta hieman eri tyyppisestä flyygelimallista - lippulaiva SK-EX Concert Grandista sekä SK-5 Studiosta. Tämä mahdollistaa soittimesta nauttimisen niin klassisen kuin kevyemmänkin musiikin parissa. Lisäksi CN39:stä löytyy myös Kawain useasti palkitusta EX Concert Grand Pianosta taltioitu soitinääni. Nämä kaikki kolme instrumenttia on tallennettu jokaiselle 88 koskettimelle erikseen, hyödyntäen Kawain patentoimaa Harmonic Imaging -teknologiaa, joka on vakiintunut uudeksi standardiksi digitaalipianojen äänenlaadulle.

Jokaisen koskettimen yksilöllinen äänittäminen kuulostaa huomattavasti luonnollisemmalta kuin saman äänen venyttäminen useammalle eri nuotille. Tämä tekniikka säilyttää kunkin soivan äänen aidon ja uniikin harmonisen piirteen ja pitää huolen siitä, että syntyvä ääni on mahdollisimman uskollinen alkuperäiselle akustiselle äänilähteelle. 

 

Harmonic Imaging -teknologia

Aidossa akustisessa pianossa koskettimeen kohdistettu voima ei vaikuta ainoastaan kyseisen äänen voimakkuuteen, vaan myös merkittävästi sen sävyyn. Jotta tämän tasoinen realismi saavutettaisiin, jokainen CN39:n nuotti on äänitetty useammalla eri voimakkuudella aina hellästä pianissimosta jykevimpään fortissimoon. CN39 hyödyntää tähän patentoitua Progressive Harmonic Imaging -sämpläystekniikkaa, mikä tasoittaa eri voimakkuustasojen rajat niin, että koko dynaaminen alue kuulostaa luonnolliselta.

 

Personoidut säädöt

CN39:ssä on monipuolinen Virtual Technician -toiminto, joka mahdollistaa pianon virtuaalisen virittämisen ja säätämisen soittajan omiin tarpeisiin. Muun muassa kosketuksen painotus, vasaroiden säätö, kielten hienosäätö, sustain- ja kabinettiresonanssit voidaan säätää kohtaamaan soittajan mieltymykset jopa yksittäisen nuotin tarkkuudella.

 

Tehokas efektiprosessori

CN39:ssa on erittäin kehittynyt digitaalinen efektiprosessori, jolla voi höystää soittimen perussointia entisestään. Studiotasoiset tilaefektit luovat sointiin uskomatonta syvyyttä aina jyhkeiden konserttisalien avaruuksista pienempiin soittohuoneisiin.

 

Premium-tason äänentoisto, Powered by Onkyo

CN39:n äänentoisto on rakennettu yhteistyössä Onkyon kanssa, joka on yksi Japanin merkittävimmistä premium äänentoistovalmistajista. CN39:ssä on nyt täysin uusi emolevy sekä kaiutinsysteemi. Nämä premiumtason komponentit yhdistettynä soittimen tuottamaan taivaalliseen äänenlaatuun muodostavat erittäin rikkaan ja raikkaan hifi-tasoisen äänen minimaalisella säröytymisellä. CN39:n korkeatasoiset kaiutinelementit valikoituivat soittimeen tasaisen taajusvasteensa sekä äänen alhaisen säröytymisen ansiosta. Hintaluokassaan lyömätön nelikaiuttiminen äänentoisto on suunniteltu toistamaan tinkimättömästi akustisen pianon koko harmoninen kirjo. Matalemmat taajuudet toistuvat soittimen alapuolella sijaitsevista elementeistä, kun taas keskiäänet ja diskantit toistetaan soittimen kannessa olevista kaiutinelementeistä.

Langaton Bluetooth-yhteys, USB audion äänitys/toisto, Dual, Split ja Four Hands -koskettimiston tilat sekä laaja valikoima soitinääniä ovat omiaan lisäämään soittajan mahdollisuuksia nauttia soittimesta monella eri tapaa. Metronomi-toiminnot ja sisäänrakennetut oppitunnit antavat soittajalle myös lisäpotkun kehittää taitojaan. Standardien USB- ja MIDI-liitäntöjen lisäksi soittimen voi kytkeä tietokoneeseen tai muihin soittimiin langattomasti Bluetooth MIDI ja Audio -teknologian avulla. Kun soitin on paritettu puhelimen, tabletin tai tietokoneen kanssa, CN39:n omistaja voi nauttia musiikkiaiheisten sovellusten laajasta kirjosta. Bluetooth Audio mahdollistaa myös musiikin striimaamisen soittimen korkealuokkaisen äänentoiston kautta ilman ylimääräisiä kaapeleita.

 

Laaja soitinäänikirjasto

Huippuluokan akustisten pianoäänien lisäksi CN39:stä löytyy todella laaja erittäin korkeatasoisia soitinääniä: erilaisia sähköpianoja, sähkö- ja kirkkourkuja, kuorosoundeja, syntetisaattorimattoja, täydellinen GM2 -yhteensopiva soundikirjasto sekä rumpusettejä.

Dual, Split ja Four Hands -kosketintilat mahdollistavat soitinäänien jakamisen koskettimistolle ja asettamisen päällekkäin. Esimerkiksi piano ja jouset muodostavat upean yhdistelmän. Four Hands-tila jakaa koskettimiston kahdelle soittajalle, mikä on loistava työkalu opettamiseen.

 

Kätevä USB-yhdistettävyys

CN39 on varustettu yleisillä USB-liitännöillä, joiden avulla voit kytkeä soittimen tietokoneeseen MIDI-käyttöön sekä lataamaan ja tallentamaan dataa USB-muistilaitteille. USB-muistilaitetuki mahdollistaa rekisterimuistien tallentamisen, tallennettujen kappaleiden kopioimisen soittimen muistista turvaan ja 16-raitaisten SMF tideostojen äänittämisen ja tallentamisen. Muistilaitteelta voi myös toistaa MP3- ja WAV-tiedostoja soittimen omalla äänentoistolla. Tämä mahdollistaa esimerkiksi lempikappaleen harjoittelemisen. On myös mahdollista äänittää ja/tai päällekkäisäänittää kokonaisia esityksiä suoraan MP3- tai WAV-muotoon.

 

Grand Feel Pedal System

Kawai CN39 pitää yllä hintaluokkansa realistisimman digitaalipianon mainetta myös pedaaliensa osalta. Soittimen pedaalisarjan eri pedaalit jäljittelevät tarkasti aidon Shigeru Kawai SK-EX konserttiflyygelin pedaalien liikerataa, asemointia ja yksilöllistä painotusta. Tämä lisää soittimen tarjoamaa autenttista soittokokemusta.

 

Uskomaton soittokokemus kuulokkeilla

CN39:n Spatial Headphone Sound (SHS) -teknologia parantaa soinnin syvyyttä ja realistista tilantuntua kuunneltaessa soittimen ääntä kuulokkeiden kautta. Soittaja voi valita yhden kolmesta erilaisesta valmiista akustisesta asetuksesta. Yksi toiminnon tarkoituksista on myös vähentää korvien väsymistä soitettaessa pidempään. Soittaja voi myös kertoa soittimelle, onko käytössä avoimet, puoliavoimet, suljetut kuulokkeet tai kenties korvanapit, ja soitin säätää asetukset sen mukaisesti.

 

Leveä, säädettävä nuottiteline.

CN39:n leveään nuottitelineeseen sopii isompikin partituuri. Telineen kulma on säädettävä ja sen saa myös asetettua "makuulleen" soittimen päälle.

 

Saatavana mustana tai valkoisena.

YRITYS

Kouvolan Musiikki

Salpausselänkatu 31
45100 Kouvola
Puh. 0500 818523 tai 0400 818523

kouvola@kouvolanmusiikki.fi

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA

Tutustu sivuihimme Facebookissa

FB f Logo blue 72 

UUTISKIRJE

Järjestämme esittelypäiviä ja muuta mahtavaa ohjelmaa! Liity mukaan sähköpostilistalle niin saat aina tiedon kun uusia tapahtumia on tulossa ja huipputarjouksia.


© 2024 | Kouvolan Musiikki Oy