ZOOM H1N


Zoom H1n on pieni stereotallennin, jonka käyttö on sairaalloisen yksinkertaista. Laitteen saa äänittämään huippulaatuista ääntä muutamassa sekunnissa: virrat vaan päälle ja näpäytys suuren record-nappulan suuntaan riittää! H1n on loistava työkalu esimerkiksi podcastien tekemiseen, haastatteluihin tai treenikämppä-äänityksiin. Vain mielikuvitus on rajana.

Zoom H1n on myös edullinen vastaus yhteen tämän päivän kysytyimpiin ratkaisuihin: sen voi liittää kameraan korvaamaan kameran oman (yleensä susisurkean) mikrofonin ja etuasteen. Jopa kalliiden järjestelmäkameroiden äänenlaatu paranee reippaasti kun äänen ottaa talteen Zoom-tallentimella. Laitteessa on jopa oma klaffiääni äänen synkkaamiseen, jos ääniraidan haluaa tallentaa erillisenä tiedostona. 

Tallenna ulkona, viimeistele kotona

H1n:n uusi yksivärinen LCD-näyttö on selkeä jopa suorassa auringonvalossa, joten se sopii hienosti vaikka luontoäänien tallentamiseen tai ulkona tapahtuviin haastatteluihin. Jos kuulokkeet jäivät kotiin, kuvan tallenteesta saa myös H1n:n sisäänrakennetusta kaiuttimesta. Laitteessa on tietysti 3,5mm kuulokeväylä sekä sisääntulo ulkoiselle mikrofonille jos H1n:n stereomikrofoni ei johonkin tilanteeseen riitä.

Tallennetun äänen leikkaaminen, miksaaminen ja jopa masterointi onnistuu mukana tulevien Steinberg Cubase- ja Wavelab LE -ohjelmien avulla.  

YRITYS

Kouvolan Musiikki

Salpausselänkatu 31
45100 Kouvola
Puh. 0500 818523 tai 0400 818523

kouvola@kouvolanmusiikki.fi

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA

Tutustu sivuihimme Facebookissa

FB f Logo blue 72 

UUTISKIRJE

Järjestämme esittelypäiviä ja muuta mahtavaa ohjelmaa! Liity mukaan sähköpostilistalle niin saat aina tiedon kun uusia tapahtumia on tulossa ja huipputarjouksia.


© 2024 | Kouvolan Musiikki Oy