Kouvolan Musiikki

musiikkikauppaa vuodesta 2001

Yritys

Kouvolan Musiikki on 2001 perustettu perheyritys, jonka lähtökohtana on palvella asiakkaita harrastajasta ammattilaiseen ja lapsesta vaariin. Meiltä löytyy laaja ammattitaito erilaisten AV- teknisten kokonaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen, sekä monipuolinen kokemus ja pedagoginen koulutus oppilaitospalveluun.  Yksi erityisalueistamme on opettajien täydennys-koulutuksen suunnittelu ja järjestäminen. Äänentoisto- ja valoteknisiä palveluitamme on käyttänyt suuri joukko maamme eturivin artisteja ja bändejä (Lue lisää).

Hinnat kohdallaan

Musiikkialan kova kilpailu on tasannut hinnat niin, että enää ei tarvitse, eikä kannata tilata tuotteita ulkomailta edullisemman hinnan takia. Oikean hinnan lisäksi saat meiltä kaikki takuu ja huoltopalvelut edullisesti ja nopeasti. Ja huomaa, myös vanhat tuotteesi on mahdollista ottaa vaihdossa!

Ammattitaitoinen henkilökunta

Olipa kysymyksesi mikä tahansa, niin kysy meiltä! Jos emme tiedä itse vastausta, otamme selvää! Autamme tuotteiden valinnassa, esittelemme tuotteet ja tarvittaessa koulutamme sinut niiden käyttäjäksi.

 

YRITYS

Kouvolan Musiikki

Salpausselänkatu 31
45100 Kouvola
Puh. 0500 818523 tai 0400 818523

kouvola@kouvolanmusiikki.fi

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA

Tutustu sivuihimme Facebookissa

FB f Logo blue 72 

UUTISKIRJE

Järjestämme esittelypäiviä ja muuta mahtavaa ohjelmaa! Liity mukaan sähköpostilistalle niin saat aina tiedon kun uusia tapahtumia on tulossa ja huipputarjouksia.


© 2024 | Kouvolan Musiikki Oy